Replay predstavio svoje najudobnije traperice

alessandra ambrosio

Brend Replay je već godinama predvodnik inovacija u svijetu denima, a sada ponovno predstavlja hit traperice. Model Hyperfree je u ostatku Europe već stvorio odanu sljedbu fanova, a stotine tisuća prodanih modela na europskom tržištu svjedoče o nezaustavljivom trendu spajanja sportskog i modnog pristupa odjeći i potrebi za revolucionarnim pristupom izradi traperica.

replay traperice (5)

Hyperfree su traperice neprikrivene sportske elegancije koje će biti okosnica svakog promišljenog street stylea, dok su pojedine verzije Hyperfree jeansa užeg kroja odličan izbor i za elegantne prilike u kojima želite pomiriti udobnost i naglašenu siluetu. Po prvi puta stvoren je traper koji se u potpunosti stapa s vašom kožom, ne sputava pokret te se odlično prilagođava svakom obliku tijela. Replay je doveo koncept elastičnog jeansa do savršenstva – rastezljivost denima je poboljšana za čak 35%, pri čemu je zadržan autentičan denim look.

Muške i ženske verzije Hyperfree traperica dolaze u modelima koji se lako kombiniraju uz svaki stil – uz klasične tenisice ili visoke potpetice. Uža verzija u tamnim tonovima izvrsno funkcionira i u svečanim prilikama, uz klasične muške cipele i blejzer. Kako bi pokazali koliko su udobne, Replay je za glavne zvijezde odabrao svjetskog modela Alessandru Ambrosio i nogometaša Neymara Jr. Kampanju prati i video, a nove Replay modele pronađite u galeriji u nastavku i stranici reverto.hr.

T.B.

Komentari