Traperice o kojima se priča posljednjih dana

miaou denim6

Pronaći savršeni par traperica mnogim je ženama prava noćna mora. Idealan kroj morao bi grliti obline na pravim mjestima, pružati im podršku, prikriti nedostatke i vizualno produljiti noge, no pokušaj traganja za njime često se čini utopistički. Cijenom pristupačni brendovi imaju vrlo malo takvih modela u svojoj ponudi, a oni high end karaktera za mnoge su jednostavno preskupi. U nišu između njih ovih se dana smjestila Alexia Elkaim, bivša stažistica u CR Fashion Booku i kćer modnog mogula Sergea Azrie, koja je pokrenula vlastiti modni brend traperica Miaou.

miaou denim2

Njene traperice malo po malo osvajaju društvene mreže, a zanimljivo je da je Alexia tržištu zasad ponudila njihov jedan jedini model! Lookbook koji je izašao u prvi plan stavlja Carlottu Kohl, Lauru Love, Atlantu De Cadenet i Gray Sorrenti – sve četiri odjevene u isti par traperica, za koji je već s fotografija očito kako laska svakoj figuri i izvrsno joj se prilagođava. Upravo je to njegova najveća tajna; Miaou Jeans pristaje svima!

miaou denim

Alexia, inače velika obožavateljica vintage shoppinga, i sama je imala problema s odijevanjem vlastitih oblina, pa je odlučila osmisliti traperice koje će svaku ženu ‘grliti’ na jednak način, pristajati svim oblicima tijela i širokom rasponu odjevnih veličina. Svoju filozofiju pokazala je i lookbookom, u kojem se pojavljuju njene omiljene Miaou djevojke, svaka s vlastitim stavom, stilom, oblikom i veličinom. Zanimljivo je vidjeti kako se isti par traperica prilagođava različitim linijama, a naposljetku djeluje jednako odlično. Miaou Denim prodaje se ovdje.

miaou denim3

miaou denim4

miaou denim7

miaou denim8

miaou denim5

Foto: Miaou Denim

Komentari