Nove kolekcije brenda Fracomina predstavljene u galeriji Kranjčar

Brend Fracomina jučer je u jedinstvenom ugođaju urbane zagrebačke galerije Kranjčar, predstavio vodeće modne trendove za nadolazeće sezone.

Uz modnu reviju na kojoj su prikazane elegantne i profinjene kombinacije, obilježene urbanim elementima, jarkim bojama i rafiniranim detaljima, Fracomina je predstavila i jedinstven projekt koji donosi sasvim drugačiji pogled na modu. ‘Seed the future’ projekt predstavljen i na najvećoj ovogodišnjoj globalnoj izložbi EXPO Milano 2015.

Ana Begić Tahiri i Tihana Harapin Zalepugin

Ana Begić Tahiri i Tihana Harapin Zalepugin

Dok je traper ključna inspiracija za elegantan look  kojeg ćemo ove jeseni i zime viđati na ulicama, cvjetni uzorci, prozračne tkanine te elegantna čipka daju uvid u romantičan svijet kolekcije za proljeće/ljeto 2016. godine, ekskluzivno dostupne u XYZ storeovima u Zagrebu i Splitu te Sportina trgovinama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. Nove modele došle su između ostalih vidjeti i Iva Balaban, Tamara Garbajs, Edita Misirić, Ana Begić Tahiri, Tihana Harapin Zalepugin te mnoge druge.

Iva-Balaban-(1)

Iva Balaban

Njegujući glamurozan stil, Fracomina nastavlja razvijati kvalitetne i raznolike kolekcije, uz poseban naglasak na bogatu traper ponudu. Brend svoje širenje nastavlja kao važan dio grupacije koja neprestano jača distribucijsku mrežu u Italiji i na međunarodnim tržištima, na kojima su danas prisutni s više od 2.000 multibrand storeova u Europi i Rusiji.

Tamara-Garbajs

Tamara Garbajs

Artur-Mužič,-Sandra-Vranješ-Milić

Artur Mužič i Sandra Vranješ Milić

Edita Misirić

Edita Misirić

Fracomina

Fracomina_Seed-the-future

Galerija-Kranjčar-(1)

Komentari