Nove hit čizme Isabel Marant

isabel marant

Poznata po tome da je svoju obuću plasirala u garderobe milijuna žena diljem svijeta, francuska dizajnerica Isabel Marant i dalje nastavlja producirati hit cipele koje iz sezone u sezonu postaju predmetom obožavanja najvećih svjetskih trendseterica.

Nakon velikog uspjeha modela čizmica Dicker, Andrew i Arnie, ali i nekoliko godina obožavanih Bobby tenisica sa skrivenom platformom, Isabel Marant unutar svoje cijenom pristupačnije kolekcije Étoile predstavlja model gležnjača za proljeće 2016., na koji su oko već bacile modne insajderice. Čizmice nose ime Drew, njihova forma je vrlo klasična i bezvremenska, no Isabel ih čini modernima i trendi uz jedan poseban twist te kombinaciju boja i materijala od kojih su izrađene.

etoile cizme5

Isabel Marant Étoile ‘Drew’ gležnjače

Drew gležnjače zaobljenog vrha stilom nas vraćaju u 60-te, a izrađene su od mekane kože u kombinaciji sa smeđom block potpeticom. U ponudi concept storeova može se naći model u sjajnoj crnoj koži, no najveće zvijezde proljetne Étoile kolekcija definitivno su metalik smaragdno zelene Drew čizme, koje se pojavljuju i u kampanji brenda. Eklekticizam živi i na modelu u crvenoj i zlatnoj boji, a Isabel Marant osmislila ih je i u bijeloj boji te time pokrenula još jedan trend, onaj bijelih gležnjača, koji trenutno pokorava modnu scenu.

Foto: Isabel Marant Étoile

Komentari