Nove ambasadorice poliklinike Milojević

Antonija Blaće, Iva Balaban i Iva Jerković ambasadorice poliklinike Milojević snimile su atraktivnu kampanju povodom četvrtog rođendana poliklinike. Poliklinika Milojević u posljednjih je nekoliko godina postala nezaobilazno mjesto mnogih koji žele izgledadi mlađe, ali koji svoj novi mladoliki izgled žele bez bolnih kirurških tretmana.

poliklinika milojević

Nikola Milojević već je godinama jedan od najboljih i najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se s velikim povjerenjem u ruke predaju mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske.

Uz botoks tretmane doktor Milojević specijalizirao se i na području dermalnih filera. A i na ovom području svoga rada broji gotovo 20.000 pacijenata, od čega je čak 5000 zahvata otklanjanja podočnjaka nekirurškim načinom. Upravo mu je činjenica da pomlađivanje lica radi nekirurškim tretmanima, što se neformalno zove i ‘butterfly facelift’ donijela status koji trenutačno uživa i koja ga čini jednim od najtraženijih estetskih liječnika.Vođen svojom idejom i vizijom i svoje tretmane prilagođava svojim postulatima, pa su tako njegovi najtraženiji tretmani: nekirurško oblikovanje nosa, nekirurško uklanjanje podočnjaka, i nekirurško zatezanje kože oko brade. Ovim zahvatima doktor Milojević u kratkom vremenu omogućuje preobrazbu, ali nježno i neagresivno omogućuje svojim pacijentima da se osjećaju, a što je najvažnije i izgledaju bolje.

poliklinika milojević

Uz sve navedeno poliklinika dr. Milojevića ima i laserski centar za rješavanje raznih problema, od uklanjanja kapilara, pigmentacije, dlačica, preko zatezanja i pomlađivanja kože, do nekirurškog oblikovanja tijela. Želeći uvijek biti na vrhu ponude estetskih tretmana, Poliklinika Milojević prva je uvela najmoderniju metodu pomlađivanja kože injektiranjem plazme.

Poliklinika Milojević ima i najbolju svjetsku dekorativnu kozmetiku. Tako šminka iz kolekcije Jane Iredale, na bazi minerala, omogućuje koži da diše i ne oštećuje je, nego štiti. Kozmetika SkinCeuticalsa poboljšava zdravlje kože i sprečava njezino starenje, a temelji se na dugogodišnjim znanstvenim istraživanjima dok su Dermalogica proizvodi bez štetnih sastojaka i alergena, pogodni za svaku dob i sva godišnja doba. Poznate su njihove kreme za zaštitu od sunčeva zračenja. A u ponudi je i Obagi tretman, koji je apsolutni hit za uklanjanje pigmentacije.

Komentari