Trening će biti još učinkovitiji uz ovu kolekciju

zoe7

Hrvatski brend Zoe Leggings predstavio je novu kolekciju ‘Adrenalin’, čiji je cilj pobuditi u svakoj ženi borca, ženu ratnicu, podsjećajući ih da su one same najveći projekt na kojemu će ikada raditi. Kolekcija je inspirirana dualnošću ženske energije koja suptilno utjelovljuje kontrast i sinergiju.

Svaki odjevni predmet vješto je iskonstruiran iz kompleksnih dijelova, sa naglaskom na kontrast između punih i prozračnih materijala stvarajući cjelinu koja pristaje, imponira i naglašava ljepotu ženskog tijela. Luksuzni materijali sa inovativnim tehnološkim prednostima, kao što je svilenkasta talijanska lycra i dvije vrste transparentnih mrežica, upotrebljeni su za maksimalan komfor, prozračnost, izdržljivost i naravno, stil.

zoe8

Dualnost je prikazana i kroz printeve gdje oštre linije prikazuju snagu, dok uzorak leptirovih krila simbolizira nježnost i lakoću ženskog pokreta. Svaki odjevni predmet Adrenalin kolekcije je lako kombiniran, ali i upariv s ostatkom kolekcije. Bilo u teretani ili na špici, Adrenalin kolekcija pruža udobnost, trend i maksimalnu sigurnost i tijekom najtežih aktivnosti.

zoe6

Kampanja je nastala u suradnji s fotografkinjom i stilisticom Doris Fatur, retouch potpisuje Alex Brown, za kosu i make up zaslužna je Martina Medur (MM beauty studio), a u ulozi modela  je prekrasna Ana Maria Cajner (Talia Models). Kolekcija se u cijelosti može pogledati na webshopu www.zoeleggings.com i Facebook stranici www.facebook.com/zoeleggings.

zoe5

zoe4

zoe2

zoe3

zoe

Komentari