Nova Tinderova aplikacija podigla prašinu

Planetarno popularna aplikacija za online dating jučer je u Velikoj Britaniji lansirala nadogradnju pod nazivom Tinder Plus i odmah privukla brojne kritičare. Naime, korištenje Tinder Plusa će za razliku od besplatne inačice koštati 3,99 funti za sve ispod 28 godina starosti, dok će za one iznad 28 biti tri puta skuplja – 14,99 funti!

Tinder Plus

Jasno je da kompanija želi unovčiti korištenje svoje aplikacije, ali sudeći po prašini koju su podigli s ovom viješću, čini se da korisnici nisu na njihovoj strani te bi diskriminacija po godinama mogla biti vrlo negativan korak za Tinder. Također, svi koji se odluče za besplatnu verziju imat će ograničenu mogućnost listanja profila te će korisnici nakon iskorištene količine prijeđenih profila morati pričekati neko vrijeme prije ponovne potrage.

No Tinder Plus nudi i neke korisne nadogradnje od “običnog” Tindera. Primjerice opciju vraćanja na već prolistani profil u slučaju ste slučajno prešli prstom preko ekrana te opciju proširivanja pretrage i na druge kontinente.

Komentari