Nova sezona Cro A Portera

Novo izdanje modnog projekta Cro A Portera, koji okuplja eminentnu listu domaćih dizajnera je pred vratima. I ove sezone, od 15. do 17. listopada Cro A Porter posjetitelje i medije vodi na novu lokaciju, te najavljuje svježinu kompletnog modnog doživljaja. Ovog puta Cro A Porter je na novoj/staroj atraktivnoj lokaciji HAUBA@LAUBA, tik uz Kuću za ljude i umjetnost Lauba.

CAP_save-the-date_

Kao najava cijelog projekta snimljena je i popratna kampanja, a zvijezde ovosezonske kampanje su Josipa Kusić i mlada Nikolina. Josipa je, pored Branke Bebić i Vanje Rupene, jedina hrvatska misica koja je ostvarila zavidnu inozemnu karijeru, a zahvaljujući svojoj klasičnoj ljepoti, još uvijek aktivno sudjeluje na svim relevantnim modnim tržištima. Mlada Nikolina strogo je čuvana tajna domaće mode, djevojka za koju se otimaju svjetski modni agenti. Iako je tek napunila 15 godina, Nikolina se do sada našla u ulozi modela na kampanjama modnih dizajnera Juraja Zigmana te modnog dvojca Vuletić-Hortig.

CAP_kampanja-Josipa

Kampanju je snimio Srećko Rundić koji već potpisuje modne editorijale magazina Diva i Elle te je dobitnik nagrada za modnu fotografiju. Make up potpisuje Petra Sever, a kosu Matej Tonković za salon Glamour. Kampanja je snimljena pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, a modeli nose odjeću modnih kuća Nebo i Lokomotiva.

CAP_kampanja-Nikolina

Komentari