Nova serija u stilu Stranger Things

Ovog ljeta serija ‘Stranger Things‘ pomela je svu gledanost televizijskog programa. Taj odličan hommage filmovima 70-ih i 80-ih, posebnom znanstveno-fantastičnom-horor žanru kakav su kreirali Steven Spielberg i Stephen King  pobrao je odlične kritike, a serija je u vrlo krakom roku stekla, usudili bismo se reći, čak i kultni status. ‘Stranger Things’ ponovo je pobudila interes za glazbu tog doba svojim odličnim soundtrackom, a najavljenu drugu sezonu svi obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju.

Glitch 7

Iako je na ABC kanalu emitirana prije godinu dana, ove jeseni, sredinom listopada Netflix je počeo emitirati seriju ‘Glitch’ koju su tvorci opisali kao seriju koja doživljajno spaja ‘Stranger Things’ i ‘The Walking Dead’ – i odmah je doživjela instant popularnost.

Serija donosi zanimljivu radnju u šest epizoda koje prate Jamesa Hayesa, policijskog službenika malog australskog grada Yoorana, koji dolazi do otkrića koje mu promijeni ‘cijeli svijet’. O kakvom se otkriću radi te kako izgleda stilski spoj serija ‘Stranger Things’ i ‘The Walking Dead’ možete pogledati na Netflix kanalu.

Glitch 6

Foto: Screenshot

Komentari