Nova romantična kolekcija Alduk vjenčanica

Nova linija poznatog dizajnera Ivana Alduka je doživjela uspjeh kod njegovih vjernih klijentica. Uz ready-to-wear liniju, posljedne tri godine, Ivan i njegov tim stvaraju posebnu liniju modernih vjenčanica.
03ALDUK_BRIDAL2015_SPREAD_LOGO_WEB

Unikatne, ručno šivane vjenčanice po mjerama klijentica temelj su Alduk Bridal kolekcije koja ovog puta donosi obilje mekanih, prozračnih tkanina i bogatih čipki u raznim tonovima. Silueta s naglašenim uskim strukom je i dalje dio Ivanova dizajnerskog rukopisa, a ovog puta je obavijena satenskim trakama u zanimljivim bojama lavande, patlidžana, mjedi i breskve. Od jednostavnijih do jako raskošnih modela, nova kolekcija Alduk vjenčanica donosi za svakog po nešto, a posebno se ističe unikatni, ručno vezeni model sa šlepom dugim dva i pol metra.

alduk1

U novoj kampanji za sezonu jesen/zima 2015/16. glavnu kreativnu ulogu je preuzeo priznati modni dvojac Decker+Kutić koji je donio jednu potpuno novu estetiku. Suprotnost između tamnog i sjenama okupanog ambijenta i nježnih, bijelih vjenčanica je na najbolji mogući način prikazala ljepotu Alduk vjenčanica koje se mogu isprobati i naručiti u Alduk Showroomu u samom centru Zagreba na adresi Palmotićeva 58, ali isključivo uz prethodnu najavu i rezervaciju termina. Mlada Ivona Bevanda je zaštitno lice, Mihaela Dodić je zaslužna za make-up, a Tanja Kuštović za frizuru.
05ALDUK_BRIDAL2015_SPREAD_LOGO_WEB

06ALDUK_BRIDAL2015_SPREAD_LOGO_WEB

04ALDUK_BRIDAL2015_SPREAD_LOGO_WEB

Komentari