Nova Nuxe anti-age njega

NuxurianceUltra_0_line

Tijekom vremena znakovi starenja naše kože postaju sve vidljiviji – bore postaju dublje, koža opuštena, dolazi do gubitka čvrstoće i gustoće, gubitka mladenačkog sjaja…  Kako bi pomogli koži da povrati svoju sposobnost regeneracije i pomlađivanja, istraživači Laboratorija Nuxe odabrali su inovativnu tehnologiju razvijenu iz svoje botaničke ekspertize. Nova obnavljajuća anti-age njega za zrelu kožu, Nuxuriance Ultra predstavlja prvu  anti-age liniju za pomlađivanje kože temeljenu na milijunima botaničkih stanica nove generacije.

Po prvi puta u kozmetici Nuxe je uspio enkapsulirati aktivne molekule dragocjenog cvijeta šafrana i aktivne stanice bugenvilije kako bi ojačao njihovo sinergijsko djelovanje, što je dovelo do 3 nova patenta. Ekstrakt dragocjenog šafrana dobiven je iz najskupljeg začina na svijetu. Porijeklom iz Indije, cvjetovi šafrana u novoj Nuxuriance Ultra liniji sušeni su, usitnjeni, natopljeni u maceratu te zatim filtrirani kako bi se izdvojile njihove aktivne molekule, posebno polisaharidi i polifenoli, s izraženim obnavljajućim djelovanjem na stanice kože.

NuxurianceUltra_Serum_flower3

Djelovanje bi-floralnih stanica osnaženo je ekskluzivnim prirodnim aktivnim kompleksom koji sadrži ekstrakt morske alge, morske eksopolisaharide, stanice kakaa te prirodnu mikrohijaluronsku kiselinu.  Rezultati djelovanja revolucionarne Nuxuriance Ultra linije nakon 28 dana – bore su popunjenije za 92%, koža djeluje obnovljeno i popunjeno za 78%, prirodna blistavost kože pojačana je za 92%, konture lica djeluju učvršćene za 78%, a ovalan i opušten izgled lica djeluje preoblikovan za 77%. Očaravajuće meke i topive lamelarne teksture nove Nuxuriance Ultra linije, osvojile su 100% žena, dok je njih 88% omamljeno nježnim, neodoljivo slasnim mirisom – blistavom harmonijom cvjetova naranče i kupina.

Komentari