Nova neinvazivna metoda pomlađivanja lica

Anita Dujić, Tatiana Župan i Iris Androšević Pinjuh

Anita Dujić, Tatiana Župan i Iris Androšević Pinjuh

S ciljem da se svatko osjeća dobro u svojoj koži započela je nova anti age sezona u Poliklinici Imed čiji stručnjaci za svaku ženu kreiraju individualni protokol ljepote, osmišljavajući najbolju kombinaciju metoda za svjež i mladenački izgled.

Najnovije estetske tretmane među prvima su iskušale Bojana Gregorić Vejzović, Iris Androšević Pinjuh i Anita Dujić, ambasadorice Poliklinike Imed. Med Contour Multipower novi je uređaj višestruko nagrađivane Med Contour linije. Kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i vakuum, uređaj je ultimativna platforma za potpuno sigurno i bezbolno, nekirurško oblikovanje tijela i pomlađivanje lica.

Bojana Gregorić Vejzović, dr. Aleksandar Mileković, Anita Dujić i Iris Androšević Pinjuh

Bojana Gregorić Vejzović, dr. Aleksandar Mileković, Anita Dujić i Iris Androšević Pinjuh

Osim aplikatora za tijelo, uređaj Med Contour Multipower ima poseban aplikator Face lifting za područje lica, vrata i dekoltea. Aplikator Face lifting kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radiofrekvencijom, pružajući dubinski tretman kojim se značajno smanjuju bore na licu te opuštenost kože vrata i dekoltea. Ova tehnologija briše tragove vremena kontroliranim, postupnim zagrijavanjem tkiva, čime se u koži potiče proizvodnja kolagena.

Već nakon prvog tretmana postiže se svjež i pomlađen izgled – koža je zategnutija, glatka i elastičnija. Osim trenutačno vidljivih rezultata, Med Contour Multipower Face liftingom postupno se razvijaju i trajniji rezultati poticanja proizvodnje kolagena i pomlađivanja kože.

Tatiana Župan i Anita Dujić

Tatiana Župan i Anita Dujić

Anti age jesen u Poliklinici Imed najavljena je i popustom od 20% na tretman intenzivnog pomlađivanja lica Med Contour Multipower Face lifting, od 1. listopada do 1. studenoga 2016. godine.

Tretman Med Contour Multipower izvodi educirano i stručno osoblje Poliklinike Imed pod vodstvom doc. dr. sc. Aleksandra Milenovića. Posjetite njihove službene stranice za više informacija.

Komentari