Neponovljiva Madonna na naslovnici Cosmopolitan Hrvatska

Prije dvadeset pet godina snažne cure na čelu s Madonnom stupile su na scenu i hrabro odbacile stara pravila koja su govorila da se trebate odlučiti hoćete li naglasiti oči ili usta, hoćete li biti super uspješna poslovna žena ili domaćica. A zašto doista ne bismo imale sve – i posao i karijeru, i ljubav i seks, i naglašene obrve i tuš na očima, i crveni ruž i muško odijelo na golo tijelo ili možda ništa na golo tijelo osim Gaultierovih grudnjaka u obliku stošca čije su košarice nalikovale raketama kojima će cure dospjeti na Mjesec ako žele – pomislila je Madonna koju smo tada gledali na koricama srednjoškolskih bilježnica.

cosmopolitan hrvatska

U svibnju 1990. Madonna je krasila američku naslovnicu Cosmopolitana koji je tada slavio srebrnu obljetnicu veze s čitateljicama – 25 godina postojanja. Danas, kada američki kolege ili, bolje reći, starije sestrice slave 50. rođendan Cosma, Madonna je opet bila prvi i najbolji izbor, a cijeli Cosmo svijet prihvatio ju je objeručke, pa i hrvatsko izdanje koje je prošli mjesec proslavilo 17. rođendan.

Što se u međuvremenu promijenilo u tih 25 godina prišapnut će vam sama Madonna u intervjuu koji možete pročitati u novom broju. Ne samo to, u novom Cosmu doznajte kako i dalje biti snažan i svoj poput Madonne, kako ostvariti svoje poslovne snove te pomiriti karijeru i privatni život, kako uživati u svom tijelu (bilo u krevetu, bilo na sportskom terenu), kako se našminkati i kako zablistati na maturalnoj večeri. I, naravno, idu li doista tuš i jarki ruž zajedno? Znate da danas više ne morate donositi konačne odluke na pitanje ili-ili osim ako nije u pitanju dar koji želite iz novog Cosmopolitana – Catrice Intensif’eye Wet & Dry sjenilo ili Catrice rumenilo Defining Blush. Zapravo ne morate ni to jer vi doista možete sve što poželite! Novi broj časopisa Cosmopolitan pronađite na kioscima od danas, 25. travnja.

Komentari