Nova narukvica koja će vas potaknuti na fizičku aktivnost

fitbit2

Ušli ste u novu godinu s obećanjem samima sebi kako ćete promijeniti životne navike i biti posvećeniji njezi duha i tijela, što podrazumijeva i fizičku aktivnost, no po putu ste vrlo lako izgubili motivaciju… Ovaj klasični scenarij ipak možete okrenuti u svoju korist, i to zahvaljujući pametnim narukvicama koje su preplavile tržište, a koje vas motiviraju na kretanje. Jedan od njihovih najpopularnijih proizvođača je Fitbit, a on je upravo lansirao novu narukvicu Alta, koja je šminkerska varijanta originalnog mjerača aktivnosti.

Fitbit3

Pametna narukvica Fitbit Alta cijelog dana prati vaše kretnje, koliko ste koraka napravili, koju udaljenost ste prešli, koliko ste kalorija sagorijeli i koliko minuta ste bili aktivni. Prijateljski vas podsjeća da se krećete i pomaže da dosegnete ideal od 250 koraka po satu. Narukvica automatski prepoznaje aktivnost kojom se bavite i bilježi ju te se automatski wirelessom spaja na vaš mobitel ili kompjuter, gdje možete provjeriti sva svoja fizička postignuća.

fitbit

Fitbit također nadzire vaš san, baterija joj traje i do pet dana, a otporna je na vanjske faktore poput vode i znoja. Ovaj komad nosive tehnologije postaje još privlačniji ženama zahvaljujući osvježenom dizajnu, koji je podložan personalizaciji. Korisnice mogu birati materijal u kojem narukvica dolazi, hoće li biti metalna, kožna ili u kombinaciji boja i materijala. Koju god odabrale, Alta će biti zgodan modni dodatak koji će im na dnevnoj bazi biti od itekakve koristi.

Foto: Fitbit

Komentari