Kampanja Borisa Pavlina za ljeto 2016.

pavlin

Boris Pavlin, dizajner s prepoznatljivim modnim potpisom i majstor kroja poznat po ručno šivanim haljinama koje savršeno pristaju uz linije ženskog tijela, predstavio je kampanju koja prati njegovu najnoviju kolekciju, s umjetnički izrađenim haljinama od svile i čipke, obogaćenim neobičnim detaljima. Kolekcija, uz već prepoznatljive ručno vezene cvjetne motive, donosi i nove, čiste linije, pomalo nostalgične u svojoj strogosti s izrazito izraženim skulpturalnim elementima.

pavlin2

Metri najfinije svile, intarzije od pletene slame, nježno bojane školjke, izblijeđeno nojevo perje i Swarovski kristali, samo su neki od elemenata koji karakteriziraju novu kolekciju za ljeto, baš kao i pastelne boje. Od nježnih srebrno plavih do zagasito ružičastih, one se skladno nadopunjavaju i isprepliću, dok zlatni i srebrni detalji akcentiraju reljefnost korištenih materijala.

pavlin3

Fotografije kampanje nastale pod kreativnim vodstvom Borisa Pavlina potpisuje Franjo Matković, dok su za styling kose i make up zaslužni Atelier Monet i Sanja Agić. Na vizualima su suprotstavljeni nježni floralni motivi najnovije kolekcije s grubim i oštrim slikama post-industrijske devastacije. Slijedom toga, nastaje distopijska priča o bezvremenskoj ljepoti u kojoj motivi propadanja čine zaštitnu čahuru za krhke haljine koje, poput duhova nekog drugog vremena, ostaju neokrznute svijetom koji ih okružuje.

pavlin4

pavlin5

pavlin6

pavlin7

Komentari