Nova mobilna aplikacija kuće Chanel

Chanel je nadogradio svoju mobilnu aplikaciju koju već koristi dva milijuna ljudi. Danas kada smo ograničeni svakodnevnim obvezama i volimo imati sve novosti nadohvat ruke, dobro je uz sebe imati aplikacije omiljenih brendova. Chanel vas poziva da uživate u novoj aplikaciji i punom doživljaju njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2016.

chanel aplikacija

 

Pročišćenog i elegantnog dizajna, nova stranica podijeljena je u 3 sekcije – revije, vijesti i Chanel butici. U rubrici revije možete pronaći najvažnije trenutke s događanja na pisti i iza nje, razgledati odjeću do detalja, predložiti intervju s Karlom Lagerfeldom i dobiti informacije o budućim revijama. Sve najvažnije što se odvija vezano uz prestižnu modnu kuću jednostvano pročitajte u sekciji Vijesti, a kada nove kreacije stižu u prodaju uključujući pregled cipela, modnih dodataka – nakita i sunčanih naočala, doznajte u sekciji ‘In boutiques’.

chanel-app-1

Ova modna aplikacija prilagođava se potrebama korisnika. Odlučite koje obavijesti želite primati, a koje ne, a sve što vam se sviđa možete lako podijeliti na društvenim mrežama ili s prijateljima.

Chanel mobilna aplikacija prevedena je na 13 jezika i dostupna za sve iOS i Android pametne telefone.

Komentari