Najljepši komadi iz nove Mango kolekcije

mango 17 (10)

I Mango se ove sezone pridružuje brendovima koji propagiraju ekološku osviještenost, kvalitetniji pristup materijalima i brigu za planet. Mango Committed kapsulna kolekcija rezultat je projekta Take Action kojeg je brend pokrenuo prošle godine s ciljem kreiranja eco friendly i održive mode.

Kolekcija je zvijezda kampanje za ožujak i već je dostupna na mango.com stranici, kreirana je za muškarce i žene, a sastoji se od sveukupno 40 komada. Dominira minimalizam s primjesom etno nota, no s naglaskom na volumen, inovativne oblike i linije, dok se kroz sve komade provlače neutralne, zemljane boje. Korišteni su isključivo organski i reciklirani pamuk, reciklirani poliester i Tencel.

she_catalogo_committed_17_14

Rezultat je fantastična proljetna kolekcija koja zove na putovanje u Maroko, Portugal ili pustinjske krajeve, a čiji komadi se mogu protegnuti i do ljeta. Predimenzionirane košulje s puf rukavima, košulje-haljine, široke hlače visokog struka i mrkva nogavica, palazzo hlače, mokasine, klasične bijele majice i pletene veste, kreiraju savršenu casual garderobu koja, ako se pametno kombinira, može biti podjednako odličan dnevni i večernji look.

Donosimo 10 najljepših komada koje smo odmah poželjeli u svom ormaru, a koji su dostupni u Mango web-shopu.

mango 17 (1)

mango 17 (6)

mango 17 (2)

mango 17 (5)

mango 17 (3)  mango 17 (4)

mango 17 (6)

mango 17 (7)

83015617_08-99999999_01

mango 17 (8)

Foto: Mango

Komentari