Kolekcija badića u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe

yamamay6

Najnoviju kolekciju Yamamay kupaćih kostima za ljeto 2016. na egzotičnim su Maldivima nosile Rocky Barnes, Lorena Rae, Dayane Mello i na prelijepim plažama utjelovile duh kampanje.

yamamay7

Beachwear kolekcija donosi za svaki ukus ponešto: cvijeće, tropske i etno motive, boho detalje i sjajne plohe, a to sve aplicirano na uistinu raznovrsne modele. Njihov je plus što se mogu kombinirati međusobno tako da se možete igrati s mix & match elementima, trokutićima, bandeau modelima, donjim dijelovima na vezanje, jednodijelnim kupaćim kostimima itd., a modeli s dva lica koji funkcioniraju kao dva badića u jednom uistinu su praktično rješenje za cijelo ljeto.

yamamay2

Boje su uistinu raznovrsne, od upečatljivih flourescentnih do nježnih pastelnih sa svjetlucavim elementima, a kao takve odgovarat će raznim osobnostima. Romantičarke će privući neodoljivi boho kostimi s pletenim i izvezenim detaljima vrhunske izrade, dok će ljubiteljice modne klasike s oduševljenjem nositi eleganciju crno-bijelih uzoraka. After beach tulumi idealna su prilika za glitter bikinije – reflektirajući materijali i sjajni kamenčići, savršeni su modni dodatak za ljetne noći.

Kolekcija je dostupna u svim Yamamay trgovinama u Hrvatskoj.

yamamay5

yamamay1

yamamay3

D.Č.

Komentari