Nova lica Reebok Ventilator tenisica

Davne 1990. godine, vodeći globalni fitness brand, Reebok, predstavio je jedan od najdugovječnijih modela tenisica, Ventilator. Ventilator je bio prva tenisica na svijetu s revolucionarnom Hexalite tehnologijom, koja je osiguravala značajniju udobnost i jaču absorpciju udaraca – sve što je trkačima omogućavalo ostvarivanje boljih sportskih rezultata, bez obzira je li riječ o dugim ili kratkim prugama. Potplat Ventilatorica načinjen je od otporne i dugovječne gume, a luk smješten na sredini, osmišljen je kako bi osigurao stabilnost na svim podlogama te optimalnu kontrolu kretanja stopala.

reebok1

A zašto “Ventilator”? Model je dobio ime zahvaljujući panelima smještenim sa strane, koji su omogućavali hlađenje i pružali prozračnost. Lagane kao i davnih godina, Ventilatorice su sa sportskih terena sada stigle na gradske ulice i doživjele revival kroz Day Glo modele, koji će odgovarati izvornim modelima, i u boji, tehnologiji te po obliku.

Također, povodom 25 godina od pojave prvog Ventilator modela, Reebok najavljuje suradnju s renomiranim street umjetnicima i dizajnerima diljem svijeta. Globalna kampanja udahnjuje novi život Reebok Ventilatoricama, a umjetnici i dizajneri od Poljske, preko Japana pa sve do dalekog SAD-a, donose duh ulice svoga grada na lice ovog modela tenisica. Tu je suradnja s izuzetnom poljskom ilustratoricom i grafičkom dizajnericom – Olkom Osadzinskom, koja Reebok Ventilator vidi kao urbanu, gradsku tenisicu čije je naličje ukrašeno grafitima, a što drugo bolje pokazuje dušu grada od grafita?

reebok2

Reebok Classic udružio je snage i s jednim od najpopularnijih američkih street style modnih brendova, Mighty Healthy, kako bi osmislio jedinstvenu kolekciju Ventilator modela te povezao ulični stil sa sportskom odjećom i obućom. Sixpack France je pod snažnim utjecajem lokalne ulične umjetnosti, glazbe i filma. Reebok je savršen odabir i za najmlađe i nešto starije ljubitelje ovog brenda, stoga su Sixpack France i Reebok savršena kombinacija. Fingercroxx je posvećen razbijanju granica između stila i kvalitete, tragajući za odličnim stilom i udobnošću, Reebok Ventilator tenisice nude savršen odgovor na pitanje kvalitete, ali i vrhunskog stila.

Reebok Ventilator modeli dostupni su u Shooster i ShoeBeDo prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Komentari