Nova kolekcija naočala Victorije Beckham

Nakon što je osvojila srca žena diljem svijeta dizajnom svoje odjeće, trendseterica Victoria Beckham stavila je novi naglasak na svoju kolekciju klasičnih sunčanih naočala koja je prvi put pokrenuta 2009. godine.

sunčane naočale

Prethodna linija je izrađena u suradnji s Cutlerom i Grossom a u novoj kolekciji Beckham će i dalje koristiti njihove usluge uz mnoštvo drugih stručnjaka, uključujući i proizvođača objektiva Zeiss.

“Važno je da se razvijaju postojeći stilovi naočala kao i dijelovi za maloprodaju i web stranice, a to smo sada postigli. Moja želja je da se linija nastavi širiti i da uključuje najbolje materijale i tehniku izrade”, izjavila je Beckham.

suncane naocale

Poznata fashionistica će svoje ekskluzivne avijatičarske naočale predstaviti u Barneys trgovini u New Yorku po cijenama od 550 dolara za osnovne modele do 1,255 dolara za avijatičarske naočale napravljene od 18-karatnog zlata. Kolekcija modernog dizajna i trendovskih boja, dostupna je i na web stranici victoriabeckham.com te u londonskom Dover Street-u.

Foto : victoriabeckham.com

Komentari