Nova kolekcija nakita s potpisom Anite Dujić

juno-8

Decentni, elegantni, sitni i nježni komadi Juno nakita, s potpisom poznatog modela i dizajnerice Anite Dujić, već drugu godinu zaredom osvajaju sve ‘manje je više’ credo pobornice i zaljubljenice u jednostavnost i minimalizam. Igra na granici suptilnosti i efektnosti postala je prepoznatljiv Juno rukopis, a inspiracija za novu kolekciju pronađena je u čari nadolazećih vrućih dana i romantičnih noći; od svitanja zore do zalaska sunca.

juno-7

“Nit vodilja za ovu kolekciju su bile opuštene ljetne večeri; sol u kosi, preplanuli ten, miris mora, druženja uz čašu vina i puno smijeha. Ove sezone Juno žena je slobodna, svoja, bezbrižna te spremna za nove životne avanture”, ističe Anita.

juno-9

Fotografije kampanje koja savršeno dočarava cijelu priču, s Anitom Dujić u glavnoj ulozi, potpisuje Marko Grubišić, dok je za make up i kosu zaslužan Ivica Palinić.

juno-10

Nakit Juno može se pronaći u Projekt Koncept dućanu u Kaptol centru (Zagreb), suvenirnici Kola Fjaka u Šibeniku te u Bellevue Boutique na Malom Lošinju, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

juno-6

juno-1

juno-2

juno-5

juno-3

Komentari