Zimska kolekcija za minimalistice

LP design kolekcija 2

Hrvatski modni brend LP design snimio je novu modnu kampanju za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. Nova kolekcija mlade dizajnerice Petre Lasić odiše elegancijom, odlikuju je topli vuneni materijali i transparentne tkanine, a dizajnerica se i ovoga puta poigrala teksturama materijala, što je postao njezin svojevrsni potpis.

LP design kolekcija 4

Vunene haljine i suknje u koje su vješto ukomponirani plisirani dijelovi, svakom komadu odjeće daju dinamiku, a naizgled jednostavni crni komadi obogaćeni su nizovima metalnih gumba koji se, različitim vezivanjem, vide ili se gube pod slojevima tkanine. Topli vuneni kaputi, osim što griju i lijepo izgledaju imaju i dvostruku namjenu – skidanjem rukava kaput postaje prsluk. Jesensko-zimskom kolekcijom prevladavaju sivi, zeleni, bordo te nježni puderasti tonovi, a sve je upotpunjeno nakitom od kože u crnoj, crvenoj i bijeloj boji.

LP design kolekcija 3

Cijelu LP design kolekciju možete pogledati na web stranici www.lpdesign-fashion.com kao i na Facebook stranici www.facebook.com/lpdesignhr. Kolekcija se već može razgledati i u LP design ateljeu u Radničkoj 18 te u Modnom kutku u Karlovcu, dok je LP design nakit dostupan i u zagrebačkoj trgovini Take me home u Tomićevoj 4. Zaštitno lice LP design kampanje je Antonija Knežević iz agencije Talia Model, za fotografiju je zaslužan Zvonimir Ferina, a make up potpisuje Karla Zavalić.

LP design kolekcija 5

LP design kolekcija

LP design kolekcija 6

LP design kolekcija 7

LP design kolekcija 8

LP design kolekcija 10

LP design kolekcija 11

LP design kolekcija 12

Komentari