Nova kolekcija nakita brenda Little Wonder

LW

Dizajnerica Selma Štrkljević Mravak za novu je sezonu pripremila novu kolekciju nakita ‘Timeless’, koja predstavlja svojevrsni presjek njezinog dosadašnjeg rada, uz nove modele, zamišljenje kao bezvremenske komade nakita. Kolekciju prati i neobična kampanja, za koju je zaslužna grafička dizajnerica i ilustratorica Darija Čičmir.

LW8

Njene digitalne ilustracije savršeno su se stopile sa samim Little Wonder nakit, kojeg su dočarale na jedan poseban i neodoljiv način. Nove Little Wonder kolekcija sastoji se od ogrlica, narukvica i naušnica, izrađenih od ručno rezanog, poliranog i galvaniziranog mesinga, oniksa, bijelog koralja, kože i pozlaćenog srebra. Boje koje dominiraju su crna, siva, bijela i zlatna, a kolekcija ‘Timeless’ moderan je spoj prošlosti i budućnosti.

LW4

U Darijinu neobičnu stvarnost savršeno se uklopio Little Wonder nakit te su njene neznane junakinje postale modeli za Triangle ogrlice i naušnice, duge Aztec ogrlice od mesinga, Drops naušnice i narukvice… Kolekciju ćete moći kupiti u Designer Storeu Krug u Splitu koji otvara svoja vrata ovu srijedu 23.3. u 11h u sklopu Full Moon Partya gdje ćete uz Little Wonder nakit moći kupiti i odjeću brandova Dott. i Chicks on Chic uz popust od 20%. Kolekciju ćete moći kupiti i u Prostoru u Rovinju i uskoro u Croatian Design Superstoreu i Dboxx Storeu u Zagrebu.

Foto: Little Wonder

Komentari