Nova kolekcija gumenih Startasica

gumeni-startas-6

Na policama Borovo prodavaonica početkom mjeseca pojavile su se nove Startasice. Ali gumene, taman za jesensku sezonu.

gumeni-startas-1

Povijest legendarnih Startasica već znaju svi. Nastale su 1976., a izvorno su dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, kožne a sada i gumene, niske i visoke tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala, pamučnog platna, kože ili prirodne gume.

gumeni-startas-4

Kroz godine su dobivale razne modne inačice, niske, visoke, raznih uzoraka ili dodataka kao mašne ili šljokice, postale su nezaobilazni komad obuće koji savršeno nadopunjuje razne modne kombinacije. Dizajn, maštovitost, ali i kvalitetu u posljednjih godinu dana pohvalili su mnogi stavivši ih na svoje stranice kao što su to Vogue, InStyle, ali i New York Times.

Ove sezone gornjište i potplat od gume, unutrašnjost od toplog filca i meka uložna tabanica, osiguravaju vam suhe i tople noge, bez kompromisa, uz prepoznatljiv Startas dizajn. Dolaze u unisex bojama za nju i njega, crvenoj, crnoj, plavoj i maslinasto-zelenoj. A tu su i jedne roze samo za nju, u boji sezone.

gumeni-startas-8

Još jednom, naše Startasice vas vode natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u Vukovaru, čarolija ručne izrade Startasica se nastavlja. Još uvijek treba jedan sat – od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kad ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade.

GALERIJA:

 

Modeli za nju i njega po cijeni od 349kn dostupni su u sljedećim prodavaonica Borova: Zagreb – Trg E. Kvaternika 3, Dubrava 33, Pothodnik, Tratinska 73, Ilica 142, Preradovićeva 16, Velika Gorica – Zagrebačka ulica 4, Osijek – Trg A. Starčevića 12, Vinkovci – Kralja Zvonimira 1, Vukovar – J.J.Strossmayera 5, Šibenik – Kralja Tomislava bb, Split – Krešimirova 2, Zadar – Široka ulica bb, Rijeka – Korzo 12.

Komentari