Nova kolekcija ELFS tenisica

elfs-12

Ožujak, mjesec kada modni brendovi iz rukava izvlače svoje adute za nadolazeće proljeće/ljeto, mnogi zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su (do)čekali. Sudeći po najavama, ispred nas je vrijeme buđenja i promjena, vedrih boja i smjelih modnih dodataka koje diktiraju svjetski modni brendovi, a koje svojom ponudom u stopu prati i trgovina ShoeBeDo.

elfs-13

Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje s jednim od omiljenih domaćih modnih brendova – modnim dvojcem ELFS, suradnja je nastavljena i ovog proljeća. Tako će se na ShoeBeDo policama ekskluzivno naći nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena, naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli tenisica u bijeloj boji sa zanimljivim detaljima koji im daju prepoznatljiv izgled. Jedan od tih detalja je svakako i motiv zvijezde, koji je obilježio modni brend ELFS od samih njihovih početaka, a ove sezone na tenisicama doslovno sjaji punim sjajem.

elfs-9

Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseter(ic)e, svojim razigranim i lepršavim stilom. Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama, a može ih se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na webshopu Shoebedo.com.

elfs-14

elfs-10

elfs-2

elfs-4

elfs-5

elfs-6

elfs-7

elfs-8

Foto: Danijel Galić
Make up: Iva Runjanin
Hair: Frizerski salon Vida Hair Dresser
Models: Patrick Cvetko (Fox), Lucija Rajić i Iva Bandalo (Talia model)

Komentari