Cipele brenda & Other Stories za jesen 2015.

Jedni od najpopularnijih brendova odjeće svakako su oni iz grupacije H&M-a. Tako i brend & Other Stories, osnovan 2013. godine, koji je do danas postao omiljeni među ljubiteljima kvalitetnog i posebnog dizajna. Iako još nije dostupan u Hrvatskoj, ukoliko putujete u neku od svjetskih metropola, obavezno ga uključite u svoj shopping plan (ako još niste).

other stories cipele (1)

Kolekcija za jesen 2015. nosi prepoznatljiv potpis i klasične komade, od kaputa do parki, zatim neodoljivo pletivo, haljine dugih rukava i bluze. U novoj kolekciji možemo vidjeti i puno printa koji se besprijekorno uklapa sa zagasitim nijansama i jednostavnim krojevima. Kupci brenda & Other Stories svakako najviše vole njihove modne dodatke koji, koliko su nosivi i laki za kombiniranje (poput Chelsea čizama), toliko su i upečatljivi te će vam poslužiti više od jedne sezone.

0222571005_1_400000

Za jesen i zimu & Other Stories donosi nezaobilazne mokasine, cipele u špic, s upečatljivim potplatama te nezaobilazne ravne čizme do gležnja u svim oblicima. Izdvojili smo 10 modela kojima je uistinu teško odoljeti ukoliko ste među obožavateljima ovog vrhunskog brenda.

Komentari