Nova kampanja modnog miljenika hrvatske i njemačke publike

Ivan Man7

Dizajner Ivan Mandžukić, čije kolekcije iz sezone u sezonu pratimo u sklopu manifestacije Cro-a-Porter, upravo je lansirao modnu kampanju za novu kolekciju koju će kroz nekoliko dana predstaviti na Tjednu mode u Berlinu. Miljenik njemačke, ali i hrvatske publike, za muškarce je pripremio novu modnu epizodu, čije vizuale potpisuje renomirani njemački fotograf Grayson Lauffenburger.

Ivan Man6

Ovosezonska kolekcija njegova brenda IVANMAN tradicionalno obuhvaća najbitnije komade u garderobi muškarca poput odijela, košulja, hlača, sakoa, majica i modnih dodataka začinjenih njegovim prepoznatljivim potpisom, a Ivan svojim klijentima također predlaže eksperimentiranje bojama.

Ivan Man5

“I u ovoj kolekciji ostao sam dosljedan sebi, svom kroju, viziji muškarca koja je itekako dobro prihvaćena svugdje. Nastojim kombinirati klasiku sa suvremenim elementima u muškom odijevanju što je, koliko vidim, itekako dobro prihvaćeno. Trudim se muškarce izvući iz palete boja na koje su naučeni i to mi uspijeva”, otkrio je dizajner. U glavnoj ulozi nove IVANMAN kampanje nalazi se poznati model Adom Wieneke (Spin Model Management), a za styling, kosu i make up angažirana je Gita Kurdpoor.

Ivan Man3

Ivan Man2

Ivan Man9

Ivan Man

Ivan Man8

Foto: Grayson Lauffenburger

Komentari