Etno elementi u novoj Reserved kampanji

Nova street fashion linija brenda Reserved je koncept u kojem utilitaristička moda susreće kreativni stil s karakterom. Umjetničko raspoloženje u novoj Reserved kampanji ističe se u liniji pod nazivom Raw Beauty, koju odlikuju etno elementi vidljivi u odabiru tkanine i jednostavne palete boja.

Reserved Raw-Beauty-linija-(3)
Ovu liniju čini paleta zemljanih tonova – sive, smeđe, oker i boje hrđe, koje zajedno s prirodnim tonovima bjelokosti, maslinaste i crne te dodirom bordo čine idealnu kombinaciju. Tople tkanine s teksturom poput vune, pletiva i umjetnog krzna pravi su mamci pogleda. U liniji je povratak korijenima izražen i u detaljima i ukrasima. Geometrijski print s Navajo motivima i resama te slojevita odjeća podsjećaju na odjeću koju su nosila sjevernoamerička plemena ili na tradicionalni odjevni stil izvornih stanovnika Južne Amerike.
Reserved Raw-Beauty-linija-(14)

Peruanska i bolivijska vibra kampanje ostvarena je i neobičnim odabirom mjesta snimanja. Veličanstvene planine u maglici, u pozadini modela u odjeći s etno elementima, fotografijama daju posebni tajanstveni osjećaj.

Reserved Raw-Beauty-linija-(11)

Unatoč tome što je bogata etno elementima, Raw Beauty linija pravo je modno osvježenje i izgleda lagano, šareno i ukrasno. Ove su sezone must-have trapez hlače, predimenzionirani puloveri te pončo kaputi koji su pod snažnim utjecajem hippie mode.

Reserved Raw-Beauty-linija-(8)

Ograničena paleta boja i unošenje sportskih i praktičnih odjevnih predmeta u liniju, poput prošivenih toplih prsluka, hudica i trapera, rezultiraju smislenim miksom modernog, vintage i etno koji je sve samo ne dosadan.

Reserved Raw-Beauty-linija-(6)

Reserved Raw-Beauty-linija-(4)

Reserved Raw-Beauty-linija-(13)

Reserved Raw-Beauty-linija-(12)

Reserved Raw-Beauty-linija-(7)

Reserved Raw-Beauty-linija-(2)

Reserved Raw-Beauty-linija-(9)

Reserved Raw-Beauty-linija-(1)

 

Komentari