Mediteran u novoj kampanji brenda Little Wonder

Kolekcija za proljeće/ljeto 2015. „Summer nights“ dizajnerice nakita Selme Štrkljević Mravak posvećena je Mediteranu i ljetnim večerima.

3aaa

Kolekcija se sastoji od ogrlica, narukvica i naušnica u kombinaciji kože, pozlaćenog srebra, ručno rezanog, poliranog i galvaniziranog mesinga i poludragog kamenja poput gorskog kristala, tirkiza i crvenog i bijelog koralja. Boje koje prevladavaju u kolekciji su cyan plava, boja lavande, ljubičasta i neizostavna zlatna.

7a

Ovog puta za inspiraciju poslužio je Mediteran sa svim svojim specifičnim bojama i oblicima tako da je kolekcija, kako joj i samo ime kaže, idealna za opuštene ljetne kombinacije. Uz već prepoznatljive Little Wonder oblike, dizajnerica je ponudila i novitete poput choker ogrlica u kombinaciji mesinga i poludragog kamenja, duge Talisman kićanke od ploudragog kamenja i kože i narukvice od konca koje su posveta brojnim rapsevima odnosno ukrasima za kosu koje je Selma plela u svojim izviđačkim danima.

1a

Za kampanju zaslužna je mlada i talentirana Alma Štrkljević, iza objektiva ovog puta našla se Esther Berišić a make-up je odradila Anđela Franić. Little Wonder nakit možete kupiti u concept storeovima Krug u Splitu, Take me Home i Grič Witch u Zagrebu, Tiramol u Zadru i uskoro u Prostoru u Hotelu Lone u Rovinju i concept storeu D’AR u Koručuli.

2a

4

2aa

3a

8

7

6aa

6a

8a

3aa

5

Komentari