Istaknite ženstvenost uz eNVy room vjenčanice

Široka paleta modela u novoj eNVy room kampanji obiluje čipkom, tilom i svilom i proteže se od raskošnih krinolina, preko leprašavih svilenih haljina, pa sve do haljina sirena kroja.

09

Vođeni željom svojih klijentica koje žele biti posebne na dan svog vjenčanja, eNVy room u novoj kolekciji predstavlja novitet – dvije vjenčanice u boji lavande. Ova nježna nijansa pravo je osvježenje u ponudi vjenčanica, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen i elegantan način.

envy2

„Kao inspiracija za fotografije poslužilo je remek-djelo britanskog slikara Johna Everetta Millaisa koje je inspirirano jednim od najvažnijih likova iz Shakespeareovog opusa, Ofelijom, jednog od glavnih likova djela “Hamlet”. Nježnost i poetičnost ovog ulja na platnu već desetljećima oduševljava svjetsku javnost, pa tako i nas. Bilo je zadovoljstvo reinterpretirati taj visual u kojem je vodeći motiv voda koja teče kroz gusto raslinje”, rekli su o novoj kampanji dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

04

Voda kao ključni element ove kampanje naglašava eteričnost, a nove kreacije su se besprijekorno uklopile u tu atmosferu. Pazeći pomno na svaki detalj prilikom izrade svojih vjenčanica, eNVy room je uspio dočarati savršenost Millaisovog očaravajućeg djela. Pred objektiv našeg uspješnog fotografa Šime Eškinje u ulozi modela stala je manekenka Martina Majcenović.

envy

10

Komentari