Ljetna kolekcija za obožavateljice volumenoznih modela

Brend Chicks on Chic ove godine bio je vrijedan te nam je za proljeće/ljeto 2015. godine pripremio čak dvije kolekcije. Ovog puta dizajnerica splitskog dua Margita Videtić predstavila se kapsulnom kolekcijom ‘Hands’.

selma1

Kolekcija se sastoji od voluminoznih pamučnih i jeans ogrtača idealnih za svježe proljetne i ljetne večeri, haljina od laganog jeansa i lana, lanenih košulja i ručno rađenih torbi od fine goveđe kože. Boje koje prevladavaju u kolekciji su modra, bež, puderasto roza i antracit siva.

r

Glavna nit vodilja cijele kolekcije je osjećaj udobnosti, nesputanosti i slobode, a samu kolekciju dizajnerica opisuje riječima retro boho chic. Naglasak kolekcije je na ručno vezenim detaljima na odjevnim komadima i torbama na što nam ukazuje i samo ime kolekcije. Ogrtači su izvezeni motivima lišća i oka, a haljinice i košuljice geometrijskim motivima s nezaobilaznim resicama od konca.

h

Kolekcija ‘Hands’ je homage, sad već bivšem, atelieru dizajnerica u Pisovim barakama koje su pred rušenjem. U neposrednoj blizini baraka snimljena je sama kampanja za čiju je realizaciju zaslužna Martina Bilan, u ulozi modela našla se Ana Petra Čubelić.

b

o

c

n

j

Komentari