Tko su nova mlada ‘it’ lica na Chanelovoj reviji

lily taieb

Lily Taïeb

Chanelove revije iz sezone u sezonu privlače u prve redove sve istinske zaljubljenike u modu, a na ovoj modnoj manifestaciji redovito se susreću i mnoga poznata lica, od kojih Karla Lagerfelda dolaze podržati njegove muze Vanessa Paradis, Ines de la Fressange i Caroline Maigret, dok reviju također ne propuštaju ambasadorice brenda, Cara Delevingne, Kristen Stewart i Diane Kruger.

Ipak jučer je u pariškom Grand Palaisu bio primjetan izostanak većine spomenutih zvijezda, a u centar pozornosti došle su neke nove nade svijeta mode i filma, kao i društvenih mreža, koje pretendiraju na titulu novih ‘it’ djevojaka.

Johanna Stein Birman

Johanna Stein Birman

Chanel je na svoju reviju pozvao mlade francuske glumice Lily Taïeb, Anamariu Vartolomei, Marie-Ange Castu (sestru slavne Laetitie Caste), zatim mladu švedsku glumicu Félice Jankell, španjolsku glumicu Maríu Valverde, kao i francusku scenaristicu Lolu Bessis.

Marie-Ange Casta

Marie-Ange Casta

Lagerfeldovom modnom showu prisustvovala je i mlada manekenka i buduća glumica Thylane Blondeau, poznata po tome da je kao model pozirala u francuskom Vogueu sa samo 10 godina. Od ostalih lica, bilo je moguće susresti i japansku glumicu Ayami Nakajo, južnokorejsku zvijezdu Shin Hye Park i trendseterice Johannu Stein Birman te sestre Hayu i Samu Abu Khadra.

Lola Bessis

Lola Bessis

Felice Jankell

Félice Jankell

Anamaria Vartolomei

Anamaria Vartolomei

Haya i Sama Abu Khadra

Haya i Sama Abu Khadra

Maria Valverde

Maria Valverde

Shin Hye Park

Shin Hye Park

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau

Ayami Nakajo

Ayami Nakajo

Foto: Chanel

Komentari