Instagram lansirao odličnu novost

Omiljena aplikacija mnogih vlasnika pametnih telefona već je neko vrijeme Instagram. Putem njega se izmjenjuju fotografije, saznaju vijesti i objavljuju novosti, a njegovi osnivači konstantno ga nadograđuju i razvijaju nudeći nam različite mogućnosti prema kojima i sami možemo testirati svoje fotografske sposobnosti.

instagram layout

Nakon funkcije obrade fotografija, novih filtera, aplikacije Hyperlapse za kreiranje odličnih videa, na red je došla još jedna odvojena aplikacija od kreatora Instagrama – Layout. Layout je dostupan na App Storeu i Google Play marketu, besplatan je i uz njega ćemo se još malo moći poigrati s fotografijama koje želimo staviti na Instagram platformu.

Naime, Layout nudi drugačije funkcije kroz koje na kreativan način možemo kombinirati fotografije u različite kolaže i s različitim efektima. U predlošcima ćete pronaći sve opcije mogućeg izgleda fotografija i od tog trenutka imate potpunu umjetničku kontrolu. Možete umetnuti koju god fotografiju želite iz albuma na telefonu ili fotografirati novi niz, prilagođavati njihovu veličinu, rotirati ih, stvarati zrcalne odraze i ukratko kreirati cool scenarije.

instagram layout

Instagram je, kako pišu na svom blogu, došao na ovu ideju inspiriran avanturama koje su njegovi korisnici godinama sami stvarali, a sad smatraju kako će se s novom aplikacijom pokretati još bolji i raznovrsniji kreativni procesi korisnika njihove tehnologije. Pokušajte i sami!

Foto: Instagram

Komentari