IKEA kolekcija za najbolje ljetne partyje

ikea-sommar-7

Bliži se vrijeme tuluma na otvorenom, raznoraznih druženja, roštilja, slavlja, pa čak i vjenčanja u prirodi. Ono što vam svakako treba svake sezone neki su rekviziti koji će uljepšati atmosferu, a IKEA se s novom Sommar kolekcijom potrudila da taj ugođaj bude savršen.

ikea-sommar-8

S obzirom da generalna inspiracija ovog ljeta u poznatoj švedskoj robnoj kući stiže iz južne Afrike, utjecaj se odrazio i na ove komade. Prostirke, jastučići, lampice, pladnjevi i posuđe u ovakvoj šarolikoj izvedbi čine savršenu kulisu za ljetnu zabavu, a nama je za oko odmah zapela ukrasna rasvjeta. Lampioni i sjenila genijalno izgledaju čim ih zamislimo u prirodnom okruženju, pogotovo ako sve dodatno ukrasite svijećnjacima i lanternama.

ikea-sommar-9

Uz lepršave tkanine možete složiti ukrasni šator, koristiti ih kao stolnjake ili prostirke, a nenapadno šarenilo savršeno će podići notu svake zabave, čak i ako se radi samo o druženju na balkonu ili terasi. Inspiraciju donosimo na fotografijama, dok vas cijela kolekcija već čeka u robnoj kući IKEA.

ikea-sommar-3

ikea-sommar-2

ikea-sommar-10

ikea-sommar-1

ikea-sommar-5

Foto: IKEA

Komentari