Nova glamurozna Alduk kampanja za jesen/zimu

Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju od 40 modela za jesensko/zimsku sezonu u kojoj je naglasak, osim na već tradicionalno atraktivnim haljinama, stavljen i na dnevni dio kolekcije. Ručno vezene košulje, prsluci, kaputi, suknje i dnevne haljine novost su koja iznenađuje i veseli, a protkana je tipičnim ALDUK rukopisom. Simetrični krojevi koji laskaju tijelu, udobne tkanine, zanimljiva igra tamnijim koloritom te pomalo viktorijanska inspiracija oznaka su nove kolekcije.

matchmaker8

„Matchmaker“ koja donosi svježi vizualni nastavak i razvoj brenda već sedmu godinu za redom. Kratke, koktel te duge, večernje haljine učinile su modele s ALDUK etitekom i te kako traženima, a u ovoj sezoni dolaze u nezaobilaznoj crnoj, bordo, crvenoj, petrolej, plavoj i sivoj boji. Naglasak na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti je akcentiran tkaninama kao što su čipka, viskoza, vuna, til i neopren. Ručna dorada, voluminozni rukavi, visoke kragne te detalji od čipke ili vez daju posebnost svakom odjevnom komadu koji ima za cilj ženu učiniti dodatno ženstvenijom i privlačnijom.

matchmaker7.

Originalan pristup osim u stvaranju kolekcije, koja se već nalazi u ALDUK showroomu, je iz sezone u sezonu vidljiv u vizualno atraktivnim i vrhunskim modnim kampanjama koje opetovano letvicu postavljaju visoko. Najbolji hrvatski modni fotografi suradnici su pri stvaranju ALDUK modnih kampanja, a za ovu je zaslužan talentirani Franjo Matković.

matchmaker6

U prostoru karting arene Zagreb koji je izvrsno poslužio kao set nove kampanje, modeli Ivana Vukušić i Medina Pašić su izvrsno utjelovile snažne ALDUK žene. Za frizuru i make up je zaslužan uigrani dio tima – Tanja Kuštović i Mihaela Dodić.

matchmaker5

matchmaker4

matchmaker3

Komentari