Nova Ghetaldus optika u centru Osijeka

Ghetaldus optika otvorila je vrata svoje nove poslovnice, ovoga puta u samom središtu Osijeka. Na otvorenju poslovnice na dva kata, na osječkom Trgu Slobode 2, okupila su se brojna poznata imena kao što su Nina Badrić, glumice Judita Franković, Sementa Rajhard, dizajneri brenda eNVy room Vjeko Franetović i Nikica Ivančević i drugi.

ghetaldus-Judita-Franković

Judita Franković

Na više od 170 kvadratnih metara moderno uređenog prostora u sklopu optičko-oftalmološkog centra Ghetaldus, u kojem će uskoro biti otvorena i poliklinika, smještena je najsuvremenija oprema za ispitivanje vida te laboratorij za izradu naočala. Unutar poslovnice nalazi se prostrani prodajni dio u prizemnom dijelu, dok su na galeriji smješteni specijalizirani prostori oftalmologa te liječnička ordinacija. Svima koji žele brzo, efikasno i precizno izvršiti kontrolu dioptrije, svaki dan na raspolaganju su najsuvremeni instrumenti i profesionalno osoblje. Nova Ghetaldus poslovnica nudi bogatu ponudu najnovijih kolekcija poznatih svjetskih brendova: Dior, Gucci, Marc by Marc Jacobs, Tom Ford, Ray Ban, Max Mara, Hugo Boss, Carrera, Tommy Hilfiger, Diesel, te mnogi drugi.

Ivana Belić, direktorica marketinga Ghetaldusa i Nikica Ivančević, eNVy room

Ivana Belić, direktorica marketinga Ghetaldusa i Nikica Ivančević, eNVy room

Za uređenje prostora i dizajn nove Ghetaldus optike pobrinula se arhitektica Maša Foretić Doležal koja je veliku pažnju posvetila individualnom pristupu klijentima, a inspiraciju je pronašla u idiličnom slavonskom ambijentu.

Nina Badrić i Sementa Rajhard

Nina Badrić i Sementa Rajhard

ghetaldus1

Komentari