Jeste li čuli za novu društvenu mrežu Peach?

peach2

Prošli je tjedan javnosti prezentirana nova aplikacija koja bi, kako pišu strani mediji, svojom pojavom mogla sustići ostale društvene mreže. Svi obožavatelji Twittera i Instagrama sada još veću radost mogu pronaći u aplikaciji po imenu Peach. Za ovu inovaciju najzaslužniji je Dom Hoffman, inače kreator megapopularne aplikacije Vine.

Osim statusa, fotografija, video zapisa, mogućnosti nalaženja prijatelja i praćenja njihovih objava, Peach nudi i korištenje takozvanih čarobnih riječi po čemu se i ističe. Ova posebnost pod izvornim nazivom ‘Magic Words’ aktivira određene opcije u statusima korisnika, pa tako na primjer, upišemo li riječ ‘shout’ status će biti napisan velikim slovima, ili ako natipkamo pojam ‘here’, sa statusom će istvremeno biti objavljena i naša trenutačna lokacija na kojoj se nalazimo.

peach1

Peach je besplatan, no za sada se funkcijama i novostima ove moderne aplikacije mogu pozabaviti samo iOS korisnici. Ako će ovaj hit svakim danom postajati sve popularniji, na nama je samo da usvojimo sve njegove prednosti i dočekamo još napredniju verziju ili neku novu društvenu mrežu koja će obogatiti moderni tehnološki svijet koji se razvija u punoj brzini.

Foto: Apple.com

Komentari