Nova Chanel torba o kojoj svi pričaju

Karl Lagerfeld je oduvijek poznat kao modni vizionar koji svoje komade osmišljava smjelo i s humorom. Torbom Chanel Girl predstavljenom na revijama za proljeće/ljeto 2015. i Métiers d’art Paris-Salzburg 2014./2015. još se jednom zabavio s ustaljenim idejama te kreirao torbu koja spaja linije Chanel jaknice s onima torbe.

Chanel Girl

Prisutni su svi elementi jakne – rukavi, manžete, ovratnik, gumbi, džepovi, u kombinacijama tvida, kože, brušene kože, prošivene kože. “Možete je vezati poput jakne i nositi kako želite, u rukama, oko struka, oko vrata, na leđima. Uz nju imate potpunu slobodu”, objašnjava Lagerfeld.

Torba Chanel Girl dolazi u dvije veličine te više različitih materijala i boja: u crnoj ili smeđoj koži, svijetlosivoj ili tamnosivoj prošivenoj koži ili u vrlo prepoznatljivoj za Chanel kombinaciji tvida i kože. Torba je već počela osvajati svjetske zvijezde i modele pa je tako Rihanna prošetala svoj model u crnoj boji, a modeli Saša Pivovarova i Nadine Strittmatter su pak odabrale varijantu s tvidom te je nonšalantno prebacile preko ramena.

Rihanna

Rihanna

Saša Pivovarova

Saša Pivovarova

Nadine Strittmatter

Nadine Strittmatter

Komentari