Nova magična kampanja modnog brenda Boudoir

boudoir6

Poznate po modnim kampanjama koje svojom maštovitošću pomiču granice, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić i za ovu su sezonu pripremile uzbudljivu vizualnu priču, koja je ekstenzija njihove posljednje kolekcije ‘Boudoir Sweet Fifteen’. Upravo ovom kolekcijom, domaći brend Boudoir proslavio je 15 godina karijere na hrvatskoj modnoj sceni, i to revijom u elegantnom ambijentu Klovićevih dvora.

boudoir8

Dugogodišnja suradnja Boudoira i modnog fotografa Mladena Šarića nastavlja se dalje, što je posebno uočljivo iz samih vizuala, koji nose fotografov prepoznatljivi modni potpis. Saša Joković autor je make upa, Milena Maršić frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia Model, Ivona, Goga i Tia na fotografijama nose kolekciju koja ovog puta dobiva novi element u vidu originalnih printeva.

boudoir3

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izrađene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija, samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije ‘Sweet Fifteen’. “U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao “i kad je previše, nije dovoljno”, ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike” , otkrile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

boudoir4

boudoir2

boudoir5

boudoir

boudoir7

boudoir11

boudoir14

boudoir15

boudoir12

boudoir9

boudoir13

boudoir10

Komentari