Crvene i ružičaste nijanse u novoj Bobbi Brown kolekciji

bobbi brown

Praznik Valentinova najčešće povezujemo s bojama ljubavi, crvenom i ružičastom, a upravo su one poslužile kao inspiracija za novu Red&Pink make up kolekciju koju potpisuje renomirani kozmetički brend Bobbi Brown.

Ova limitirana kolekcija sadrži najprodavanije i nove limitirane proizvode za usne i nokte, u najljepšim nijansama crvene i ružičaste boje. Kolekcija sadrži Bobbi Brown Lip Gloss, sjajilo za usne koje sadrži ulje avokada i jojobe za hidratizirane usne i koje dolazi u dvije nijanse; Pink Lily i Hollywood Red.

bobbi brown3

U dvije nijanse u Bobbi Brown prodajne kutke stiže i Rich Lip Color – ruž intenzivne boje za potpuno prekrivanje, čiji se novi tonovi zovu Ibiza Pink i Blazing Red. Beauty look ne bi bio potpun bez kvalitetnog laka za nokte, a Bobbi Brown Nail Polish dostupan je u nijansama Pink Peony i Cherry Tomato. Kolekcija će biti dostupna od 01.02.2016. na 3 Bobbi Brown prodajna mjesta (parfumerije Douglas Trg bana Jelačića i Arena centar u Zagrebu, te Anabella u Joker Centru u Splitu).

bobbi brown2

Foto: Bobbi Brown

Komentari