Nose se torbe s krokodilskim uzorkom

Životinjski print ne izlazi iz mode, iako postoje sezone kada je u drugom planu, ali svoju titulu bezvremenskog klasika zasluženo nosi. Iako je krokodilski uzorak često bio sinonim za vintage stil, zahvaljujući dizajnerima koji su ga uveli kao sastavni trend, čini se kako isti više nije rezerviran samo za avanturistički odvažne bakice.

8479004010_2_7_1

Ove sezone aktualni su mnogi trendovi bogatih tekstura, a najnoviji dodatak je krokodilski uzorak kojeg više ne viđamo samo u obliku nekoć otrcanih torbica i novčanika, već ga susrećemo kod hlača, majica, pa čak i sakoa. Ove sezone možete uživati u torbama s krokodilskim uzorkom koje je najbolje kombinirati na tamniju odjeću i klasične komade uz koje će se igra svijetla i refleksija odraziti još i više, pa će vaša torba biti u prvom planu, a styling besprijekoran.

Ovakvi modni dodaci sasvim sigurno će pronaći svoje obožavatelje kod ljubitelja upečatljivih odjevnih komada, a krokodilske komade možete iskombinirati s kao i ostalim modnim dodacima kojima možete obogatiti svoj izgled.

Komentari