Nordijski šarm u novom Zara Home lookbooku

Zara Home ove jesenske sezone svoju kolekciju predstavlja u nekoliko dijelova. Nakon shabby chic inspiracije Francuskom i idiličnim kućicama za odmor koje su bile glavna zvijezda prvog dijela kampanje, novi lookbook se bazira na skandinavskoj estetici.

zarahomenordic11

zarahomenordic15

Jednostavnost boja i motiva, korištenje prirodnih materijala, posebni nordijski osjećaj za stil… Za snimanje je kreiran vrlo privlačan i udoban interijer u kojem možemo zamisliti kako se odvija stvaran život. Novakolekcija jastučića i deka koristi umjetno krzno i vunu u bež i sivim nijansama, a njihovo korištenje u prostoru daje smirujuću atmosferu. U kuhinji prevladava bijela boja s dodatkom uzoraka te drveni komadi, kao i juteni podlošci i pregače.

zarahomenordic12

zarahomenordic13

zarahomenordic14

Ulaskom u spavaću sobu opet vidimo neupadljive boje i pletivo, a isto se ponavlja u dnevnoj sobi ili kutku za odmor. Detalji za svaki dio doma su odmjereni, od keramike, mramora ili pluta i kao takvi se odlično uklapaju u interijer. Funkcionalnost i nenametljiv stil, to je ono što volimo kod skandinavskog interijera, a Zara Home je upravo taj duh ‘uhvatila’ u ovom najnovijem lookbooku.

zarahomenordic9

zarahomenordic4

zarahomenordic3

zarahomenordic1

zarahomenordic16

zarahomenordic2

zarahomenordic7

zarahomenordic10

Foto: Zara Home

Komentari