Noir priča u novoj eNVy room kampanji

Poznata glumica Judita Franković zaštitno je lice nove eNVy room kampanje za kolekciju jesen/zima 2015/2016. “Zaljubila sam se u kolekciju na prvi pogled. Svaki komad već ima divnu osobnost, a u kontekstu filma noir dobivaju posebnu čar.

envy2

Za mene kao glumicu kostim je važan dio u stvaranju lika, a zaplivati u noirovskim vodama noseći eNVy room i raditi sa sjajnom ekipom značilo je stvoriti zanimljive karaktere”, izjavila je talentirana Judita Franković, zvijezda nove eNVy room kampanje koja je i ovoga puta prikazana u formi editorijala koji priča priču. Upravo takav format kampanje modnu kuću eNVy room čini posebnom i prepoznatljivom.

envy3

Kampanja predstalja hvaljenu kolekciju koja je ovoga puta tamnija i mračnija no ikad. Crna boja vodi glavnu riječ ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto-zelene i tamno plave daju svježinu i poletnost. Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, te već prepoznatljivim eNVy room kombinezonima koji su izrađeni od čipke, viskoze i tila. “Za inspiraciju kampanje poslužila je detektivska priča filma noir,” prokomentirao je stalni suradnik kuće eNVy room, fotograf Šime Eškinja ispred čijeg objektiva je i nastala cijela kampanja.

envy4

“Kada govorimo o odabiru lica za kampanju, tematika inspiracije logično nas je usmjerila na odabir glavnih aktera unutar glumačkog miljea. Judita Franković utjelovljuje dvije ličnosti koje su suprostavljene u iskonskoj suprotnosti dobra i zla, dok Luka Dragić i Petar Atanasoski tumače likove detektiva i njegova policijskog pomoćnika,” izjavili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

envy5

Mladom glumcu Petru Atanasoskom zanimljiva je bila razlika angažmana na kazališnim daskama i fotografiji “budući da gluma, kako bi stvorila priču, zahtjeva proces i atmosferu dok fotografija od vas traži jedan trenutak u kojem će se dogoditi priča!”

envy6

“Na snimanju smo se odlično zabavili. Jako mi je drago što sam sudjelovao, a posebno zbog Judite. S njom i u nabujalu rijeku,” naglasio je Luka Dragić. Dok je za frizuru odgovorna Draška Topić, šminku potpisuje Sanja Agić, a naočale dolaze s potpisom Ghetaldus Optike.

envy7

Čitavu kolekciju možete pogledati u eNVy room showroomu, putem Internet stranice envyroom.com ili putem službene Facebook stranice.

envy9

envy8

envy10

envy11

envy12

envy13

envy14

Komentari