Zimski beauty ritual po preporuci poznatog salona

Najveće opterećenje na tijelu trpe noge i stopala. Izloženi su svakodnevnom pritisku tjelesne mase te trpe i kada pretjerano sjedimo jer time usporavamo cirkulaciju i protok limfe. Kroz godine vide se posljedice kao proširene vene i kapilare te višak tekućine u nogama što može biti vrlo bolno.

mansur

Prečesto nošenje visokih potpetica utječe na promjene na stopalima, ali i na kralježnici. Kroz hladnija godišnja doba zatvorena obuća dodatno opterećuje stopala te ona postaju podložna bakterijama, stvaranju žuljeva i zadebljale kože. Stopala ne smijemo ignorirati kroz zimske mjesece već ih trebamo posebno njegovati. Najbolje kreme su one na prirodnoj bazi, te proizvodi bez parabena kakve koriste u salonu Manos.

Manos ritual osvježit će vaša stopala i pridonijeti nestvarno svilenkastom osjećaju. Specijalnim pokretima masaže i izuzetnom kvalitetom proizvoda za njegu stopala pridonosi se ravnoteži ljepote i “well-being” osjećaju. Jedinstveni pristup cijelog koncepta Manos pruža najbolje moguće za njegu stopala.

london street style jesen (4)

Proizvodi sadrže sve prirodne sastojke u kombinaciji s esencijalnim uljima. Mineralni pjenušavi piling od crnog vulkanskog pijeska nježno otklanja grubu i zadebljalu kožu stopala te čini kožu svilenkasto glatkom. Bogata krema na biljnoj bazi sa vrlo elegantnim mirisom djeluje preventivno protiv najčešćih problema stopala: protiv suhe i grube kože na stopalima, protiv degeneracije noktiju te protiv umornih i teških stopala.

mansur3

Svilenkasti puder “talc” bogat kaolinom stvara drugu kožu preko površinskog sloja epiderme i djeluje kao antiseptik, protiv bakterija te sprečava neugodno znojenje stopala u zatvorenoj obući.

Kvalitetnim proizvodima i ugodnom masažom stvara se nova dimenzija njege stopala koja bi svakome trebala postati redovita njega kroz zimske mjesece.

Foto: Imaxtree, Mansur Gavriel

Komentari