Njamamama – mjesto gdje ćete naći sve za slatki party

Iza imena Njamamama krije se jedna mama Iva u sretnim tridesetima. Po diplomi novinarka, po radnom iskustvu marketingašica, po osobnosti i interesima kreativka, po zanimanju tri puta mama. Kako sama kaže, a kako to obično i biva s kreativnim projektima, brend je nastao iz jednostavne “a zašto ne?” situacije.

njamamama2

“U jednom trenutku života, tada već okružena s troje djece, dobila sam priliku odabrati želim li nastaviti raditi u velikoj korporaciji (koja mojem senzibilitetu i kreativnosti nikad nije ‘sjela’) ili se više posvetiti djeci i raditi nešto što bi me zaista ispunjavalo. U vrijeme dok su se klinci jedni za drugim redali (danas imaju 7, 5,5 i 4 godine) stalno sam bila u potrazi za originalnim proizvodima od kojih bi mogla složiti neku krasnu priču za rođendane, druženja, zabave, koji bi se lako nadopunili i kombinirali. Počele su me smetati ogromne količine plastike i uvijek istih, brendiranih loših proizvoda kojima smo zatrpani nakon takvih događanja. Kako sličnog nije bilo u Hrvatskoj, pomislila sam ‘a zašto ne bi…’ i tako je nastala Njamamama.” komentira Iva.

njamamama1

“U to doba sam već neko vrijeme pisala blog Njamanjama (što je ujedno jedna od prvih riječi svo troje djece – hrana je u našim životima jako bitna stavka, prema njoj imamo gotovo religiozan odnos), o djeci, kuhanju za djecu i s djecom, putovanjima s djecom… no, to je neka druga priča. Njamamama je bio logičan nastavak. Osim toga, pokazalo se da se ljudima zaista sviđa, pamtljivo je i veselo – sve ono što treba biti”, nastavlja ova kreativna mama.

njamamama3

Njamamama je sada ime web dućana u kojem je se nalaze zgodni proizvodi s kojima se može upotpuniti neka posebna rođendanska tema, proizvode koji će biti drugačiji detalj na vjenčanju, proizvode koje smo dosad gledali samo na Pinterestu, a koji će razveseliti svakog foodieja ili prijateljicu koja voli drugačije, pomalo retro kuhinjske stvarčice. “Food blogeri su posebno oduševljeni dućanom jer svi ovi proizvodi savršeno izgledaju na fotografijama”, kaže Iva.

njamamama6

Svevremenske točkice i prugice su osnovni uzorak. Boje su predivne, vesele. Ali osim toga, svi su proizvodi izuzetno kvalitetni i, što je bitno, ekološki prihvatljivi. Iva otkriva kako su najprodavanije papirnate slamke te kalupi za cupcakes. Papirnate slamke daju pravi retro štih, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji sa staklenim bočicama. “To je pravi hit na dječjim rođendanima, a i praktičnije je od čaša koje uvijek nekako završe na podu.”

njamamama5

Papirnati kalupi za cupcakes, kao i duguljasti papirnati kalupi, izvrsno izgledaju i nakon pečenja, a čvrsti su pa za njih nije potreban dodatan kalup. “U njima je moguće posluživati i sitne grickalice pa čak i kreme (isprobano)”, otkriva Iva.

njamamama8

To su samo neki od proizvoda – u ponudi su i papirnati tanjuri i čaše, salvete, vrećice za slatkiše, rođendanske svjećice, ukrasi za cupcakes, ali i proizvodi linije Lekue te retro proizvodi britanske tvrtke Tala. Osim toga, na stranicama je moguće naručiti izradu personaliziranih ukrasa i dodataka za sve vrste zabava, a u potrazi za svim tim Njamamama osim na službenoj stranici možete pratiti i na Facebooku.

njamamama9

Komentari