Netflix dostupan i u Hrvatskoj!

Najpoznatiji i najpopularniji streaming servis, Netflix, obznanio je uzbudljivu vijest za sve ljubitelje kvalitetnog televizijskog sadržaja kako je došao u još 130 zemalja svijeta, među kojima je i Hrvatska!

Netflix je postao popularan zbog mogućnosti gledanja cijelih sezona serija snimljenih u vlastitom angažmanu u terminu koji odgovara gledatelju bez iščekivanja sljedećeg nastavka – idući tjedan. Netflix je u mnoge domove donio kultna televizijska ostvarenja kao što su popularne i nagrađivane serije ‘Orange Is the New Black’, ‘Narcos’ ili ‘House of Cards’. Bogat izbor iznimno kvalitetnog televizijskog sadržaja razlog je zašto je krajem 2015. godine Netflix imao skoro 70 milijuna pretplatnika, od čega je skoro 45 milijuna njih bilo iz SAD-a.

netflix house of cards slider fejs 2

Sada je dostupan skoro u cijelome svijetu što će moguće dovesti u pitanje ‘klasično’ gledanje serija u nastavcima iz tjedna u tjedan. Zahvaljujući Netflixovoj svjetskoj dostupnosti skoro svi gledatelji moći će pratiti svoje omiljene televizijske junake u vremenu i ritmu kako to njima odgovara.

U Hrvatsku dolazi s ponudom od prva tri besplatna mjeseca, a korisnici nakon tog ‘probnog’ perioda moći će birati između tri paketa. Netflixov početni besplatni paket možete odmah početi koristiti po registraciji, koja je brza i jednostavna.

house of cards4

House of Cards

Ova vijest sigurno će obradovati sve pasionirane ljubitelje televizijskih dramskih, kriminalističkih i ostalih serija, posebno kada nas u ovoj godini očekuje 31 nova serija snimljena za Netflix, te brojni sadržaji za djecu i dokumentarci.

Izvor: Netokracija.com

Foto: Facebook

Komentari