Sve smoothieje želimo miksati u novom Smeg blenderu

smeg3

Smeg svaki svoj proizvod uspijeva učiniti neodoljivo privlačnim pa tako ni ne čudi da se već stvara lista čekanja za njihov novi blender koji uskoro stiže u prodaju. Zaobljene linije, pastelne boje, vintage šarm, sve to krasi i 50s Style blender uz koji uživanje u beskonačnoj raznolikosti mogućih okusa i kombinacija smoothieja, postaje dobra dnevna navika.

smeg2

Smeg blender uređaj je koji obavlja svaku fazu procesa savršeno: na primjer, moguće je umetnuti sastojke čak i kada je blender već u radu, kroz mali otvor na poklopcu. Aluminijsko kućište blender čini robusnim, čvrstim i stabilnim tijekom rada iako je snaga motora 800 W. Noževi su uklonjivi, omogućujući vam da jednostavno operete vrč i sve elemente u perilici. Također možete se zabaviti mijenjanjem konzistencije ili kremastosti svojih pića igrajući s programima Smoothie ili mrvljenje leda, ili s četiri različite brzine. Ako blendate grublje i čvršće sastojke kao korjenasto povrće, začine ili smrznuto voće, funkcija Pulse omogućuje maksimalnu snagu i brzinu.

smeg1

Vrč je zapremine 1,5 litre, a kao i kod izbora hrane, i boja je osobni ukus tako Smeg ovaj blender dolazi u 7 različitih boja: crvena, ružičasta, pastelno plava, pastelno zelena, crna, srebrna i krem, koje kao da ukazuju na moguće kombinacije crvene jagode, metalik odsjaja kocke leda, kreme crne čokolade, borovnice, Mojita, kremastog mlijeka ili frapea od malina.

smeg4

Cijena blendera je 1.727,00 kn, za sve narudžbe do 1. ožujka 2016. godine kupci ostvaruju popust od 10% (1.554,00 kn). Sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama Smeg Hrvatska.

smeg5

D.Č.

Komentari