Neodoljive dječje ljetne kombinacije

Modni trendovi u dječjoj odjeći ovog ljeta identični su onima za odrasle. Mnoštvo boja, uzoraka, mediteranskog štiha i boho komada. Za djevojčice i dječake Mango nam je pripremio lookbook prepun zanimljivih detalja. Tako u kolekciji možete pronaći japanke, šešire te sunčane naočale u nježnim bojama koje pristaju ljetnim kombinacijama.

mango1

Kolekcijom dominiraju prugice, koje ne gube na popularnosti ni ove sezone. Mango se potrudio da od modela napravi kolaž koji prezentira kako odjeća pristaje curicama ili dečkima. To će zasigurno pomoći roditeljima da odluče kako najbolje uskladiti pojedini komad odjeće. Svaka kombinacija je razrađena temeljito, pa uključuje kupaće kostime kao i modne dodatke za plažu.

mango7

Jeans je ovog ljeta najpraktičniji materijal za odijevanje, a dok se vaši najmlađi provode u prirodi ili na plaži, u tome će im pomoći kvalitetni materijali krojeni po mjeri. Neodoljiva Mango kolekcija jedan je od naših favorita. Priuštite svojim najmilijima neku od kombinacija iz aktualnog lookbooka.

mango4

mango5

mango6

mango3

mango2

Komentari