Neka vaša poruka osvane na jumbo plakatu

Iz kreativne radionice Señora dolazi još jedna odlična akcija. Oduvijek ste htjeli nešto poručiti svijetu, svima, a niste znali kako… Budite kreativni, iskreni, glasni, ekspresivni i olakšajte si dušu te izrecite sve što želite i to da vas se čuje (ili čita) na jedan vrlo originalan način.

fb_cover_970x546_2

Projekt Reci to glasno donosi priliku da svatko osmisli poruku koja može završiti na jumbo plakatu kako bi doprijela do svih građana Hrvatske. Genijalna je ovo ideja koja dolazi iz kreativne radionice Vanje Blumenšajna i njegovog uvijek inspirativnog Señora.

Kakve su sve poruke do sada prijavljene možete vidjeti ovdje, dok svoju možete kreirati na linku. Diljem Hrvatske osvanut će 150 najboljih – 75 prema izboru žirija (Ivan Šarić, Mile Kekin – Hladno pivo, Vanja Blumenšajn – Señor, Gabriela Klarić – Outdoor akzent…) i 75 prema glasovima publike (zato ne zaboravite podijeliti svoj plakat kako bi osigurali da vašu poruku svi vide).

reci to glasno post

Natječaj traje još deset dana, a sve uvjete sudjelovanja i izbora najboljih poruka koje će u konačnici završiti na jumbo plakatima možete saznati na recitoglasno.com. Pošaljite poruku, budite glasni!

Komentari