Hrvatski mobilni hostel o kojem već pišu svjetski mediji

nearby1

Ivan Malić, Mihovil Grgurić, Tin Vidović i Vedrana Knez stoje iza startup koncepta Nearby Hostel, koji je zamišljen kao prvi mobilni hostel u svijetu, namijenjen prvenstveno za festivalska događanja kao zamjena za uobičajena šatorska naselja i kampove. Trenutačno postoji samo kao ideja za koju se putem crowdfundinga pokušava sakupiti dovoljno sredstva, no Nearby Hostel već je privukao pažnju svjetskih medija kao što je, primjerice, The Daily Mail.

nearby2

Smještaj za vrijeme trajanja raznih festivala u pravilu je ili skup ili loše organiziran – iznajmljivanje apartmana u blizini festivalske lokacije ne mogu si priuštiti svi, a oni smješteni u kampovima često postaju žrtve loših vremenskih uvjeta, jakog sunca ili kiše. Nearby hostel trebao bi riješiti ove probleme jer je zamišljen kao niz mobilnih soba koje se na licu mjesta istovaruju s kamiona te montiraju direktno na lokaciju festivala. Sobe bi imale sav komfor hostelske sobe; krevete na kat, struju, frižider, TV, Wi-Fi, zvučnu i toplinsku izolaciju, a kompleks od 9 soba imao bi osiguranu klimatizaciju, 2 toaleta i 4 tuš kabine s pametnim tuševima koji štede vodu. Ako se izgubite, mobilna aplikacija dovela bi vas natrag do vaše sobe koju bi otključali pametnim telefonom.

Tim Nearby Hostela započeo je Indiegogo kampanju, koju možete pronaći ovdje i pomoći im da do kraja godine ostvare svoj cilj kako bi odlazak na festivale postao što ugodniji.

Foto: Nearby Hostel

Komentari